3 fitness-trender i 2017

I 2017 er de nye trendene innen fitness bruk av teknologi man har på seg, trening med kroppsvekt og HIIT-trening.

Fitness-trender finner seg nye veier slik de ofte har gjort tidligere år. Det er mye som påvirker hvilke trender som dannes. For eksempel kan trender påvirkes av hva kjente personer velger av treningsmetoder, men man opplever også at teknologien skaper nye trender. Det aller mest populære blant fitness-trender i 2017 er teknologi som man har på seg. Det har eksistert pulsmålere i mange år, og disse er flittig brukt blant seriøse mosjonister og idrettsutøvere, men det nye i 2017 er at markedet er blitt oversvømt av enheter som sender signaler til telefonen og dermed kan brukes til mye mer enn bare pulsmåler. Ny teknologi er spennende, og når disse enhetene er blitt svært enkle å bruke, så blir de altså nå en del av fitness-trender i 2017. I første omgang dukket det opp smartklokker som man kunne koble trådløst til telefonen for flere smarttelefoner. Men disse var såpass dyre at mange ikke investerte i klokkene, i stedet finnes nå også treningsklokker med kun nødvendig funksjonalitet for trening til en vesentlig lavere pris.

En annen av populære fitness-trender i 2017 er at man bruker egen kroppsvekt for trening. Dette er ikke noe nytt, men det er en svært enkel form for trening da man ikke trenger apparater for å trene. En tredje av fitness-trender i 2017 er såkalt HIIT. Dette er en form for trening hvor man har korte intervaller med pulsen nesten mot maks for å forbrenne mye på korte intervaller, i tillegg til å være glimrende kondisjonstrening.

Vridning mot egentrening

Disse trendene tyder alle på at egentrening er blitt mer populært i 2017. Med trening på egenhånd kan man trene når man ønsker, eller man tar med seg en venn på treningsturen hvor man enten konkurrer mot hverandre, eller trener alene sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *