Spennende dataspill for 2019

2019 har så vidt kommet på tapetet, men allikevel er nok de fleste klare for det som er på vei. Spesielt har nok gamere virkelig gledet seg til mye, for dette året er det bare lovet tittel etter tittel. Mens gaming blir en mer og mer populær aktivitet, så blir det utvilsomt mer penger i denne bransjen. Dette fører igjen til at spilleselskapene kan legge mer penger i utvikling, levere et bedre produkt, og dermed faktisk øke interessen enda mer. Dessuten har eGaming virkelig fått spill på agendaen som noe som også kan være seriøst og profesjonelt. 2019 ser ut til å bli året da de fleste spillprodusenter legger enhver dårlig magefølelse på hylla og bare kjører på for fullt. Det er nemlig mange godbiter i vente, og her er et lite utvalg som er på vei.

 

Her er titlene du bør se nærmere på

Blant de mange titlene finner vi spill som Anthem, Crackdown 3 og Days Gone. Søker du etter anmeldelser av dataspill i 2019, så vil du mest sannsynlig støte på disse i de fleste. Anthem har allerede blitt beskyldt for å kopiere Destiny, men her er argumentet at spillet fokuserer på multiplayer skyting viktig. Da har det ikke så mye å si at andre elementer er veldig like. I Anthem utforsker du en stor planet, men det med et ganske så heftig artilleri. Crackdown 3 er også et meget interessant spill, og dette vil allerede være tilgjengelig i Februar. Spillet handler om din oppgave å nok engang kontrollere New Providence. Kan du ta byen tilbake i dine egne hender? Sist men ikke minst er Days Gone det spillet som mest sannsynlig passer best til tittelen sin. Spillet foregår etter dommedag, og her er øde natur rett og slett et nøkkelord. Ikke la deg lure derimot, for her skjuler både zombier og farlige dyr seg der du minst venter det. Spillet lar deg virkelig leve deg inn i hvordan det vil være å leve etter dommedag, og med vakker grafikk, så kan dette fort bli en favoritt blant de fleste. I tillegg til disse titlene kommer det mange flere godbiter i 2019, så vel som i årene som kommer.

Spillene vi venter hvert år

I tillegg til spillene som er splitter nye og skal være i ferd med å bli våre favoritter, så har vi selvfølgelig også den samlingen av spill som kommer hvert eneste år. Kanskje mest nevneverdig har vi her titler innen sportsspill. Enhver gamer gleder seg nok til titler som FIFA, NHL, NBA eller NFL, alt etter hva slags sport en liker å se på. Selvfølgelig gleder nok dataspillere seg til den nyeste versjonen av Football Manager også. Disse årlige slippene drar inn milliarder av kroner til spillebransjen, og selv om de kanskje får litt tyn for å mangle nyheter, så er det liten tvil om at disse spillene er noe folk ser frem til. Det gjelder også ekspansjoner, nye kart og lignende oppdateringer til spill. 2019 ser ut til å bli et flott år for gamere, så du kan bare glede deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *