Windows på bedriftsmarkedet

Det er liten tvil om at få har hatt en større effekt på vårt syn hva gjelder computere enn det Windows har hatt. Selskapet som på mange måter grunnla det vi kjenner som den originale malen for et operativsystem har over årene stått helt sentralt i digitaliseringen. Dette har da kanskje vært spesielt viktig på bedriftsmarkedet. Der Windows selvfølgelig har tilbudt underholdning og tilgjengelighet for mange privatpersoner, så har deres tilbud til bedriftsmarkedet hjulpet med veksten i markedet. Dette har vært tilfellet gjennom alle versjonene av Windows som vi har sett opp gjennom årene. Kanskje aller mest fordelaktig har det vært at operativsystemet har vært så lett å bruke. Kombinert med det faktum at folk flest har brukt Windows opp gjennom årene, så har dette gjort det til et sikkert valg for bedrifter. Ikke bare gjør det en god jobb altså, men det krever ikke noen opplæring, rett og slett fordi samtlige vet hvordan det virker. Fra første versjon til dagens Windows 10 har dette vært tilfellet. Allikevel har det vært en stor, positiv kurve, og dersom du er en bedrift kan du virkelig glede deg til Windows 10, med mindre din bedrift ikke allerede benytter dette.

Windows 10 Professional passer perfekt til bedrift

Blant alle de versjonene som har blitt utgitt av Windows, så bør det ikke såes noen tvil om at Windows 10 Professional er det beste alternativer for bedrifter. Dette er først og fremst fordi denne versjonen er spesialtilpasset den digitaliseringen vi møter på, og dermed også de utfordringene vi blir nødt til å løse. Dette er i det hele tatt et kjennetegn på Windows sine operativsystemer, og denne versjonen er intet unntak. Et av de første momentene som ble tillagt denne versjonen var tilkobling til domene. Dermed kan du koble en computer, via Windows 10, til din bedrifts domene. Dessuten kan du også med Azure Active Directory koble opp nettverksfiler, servere, skrivere og en rekke andre aspekter ved din drift. Videre er også nyhetene spennende eksternt. Med Windows 10 kan nemlig de ansatte logge på sin bedriftscomputer med eksternt skrivebord. Da kan du i essens jobbe hjemmefra, på ferie eller hvor det måtte være, med akkurat de samme verktøyene som du har til vanlig i jobb.

Oppgrader i dag!

Enten du har eldre versjoner av Windows, eller kanskje et helt annet operativsystem i din bedrift, så er det på tide å anskaffe den seneste versjonen. Windows 10 Professional er perfekt for bruk i dagens bedriftsmarked, og dette operativsystemet kan løse mange av dine utfordringer. Blant annet er en nødt til å være meget mobil i dagens arbeidsmarked, og dette utføres enkelt med det virtuelle skrivebordet i Windows 10. Da kan du jobbe akkurat der du vil fra. I kombinasjon med mange andre gode nyheter gjør dette operativsystemet til et klart førstevalg i 2019. Du trenger det rette fundamentet for å lykkes med din bedrift, og her er spesielt Software viktig. Ikke nøl og sett din bedrift i fare, men velg heller Windows 10 Professional i det nye året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *