Bruktmarkedet kan være en gullgruve

Rundt om i norske hjem ligger milliarder av verdier som aldri brukes. Vi snakker om gjenstander som ble kjøpt for store summer, men deretter ble satt til side da de ble byttet ut med mer moderne alternativer. Dessuten sitter også mange på samleobjekter til minst like store summer, og dette er fort objekter som støves vekk også. Alt i alt ligger det enorme verdier i det brukte markedet i dette landet.

Da er det ikke rart at markedsplasser for brukte varer har stormet opp i popularitet. For selv om den gjennomsnittlige nordmann har mye brukte gjenstander liggende rundt, så betyr det slettes ikke at andre ikke kan få bruk for det. Det trenger ikke nødvendigvis være utdaterte gjenstander. Det kan for eksempel også være gjenstander som en rett og slett har gått lei av, slik som klesplagg, men som andre kan nyte. Har du sjekket dine brukte gjenstander? For du kan tross alt sitte på en gullgruve!

 

Opprydding med potensielt god belønning

Sett bort i fra den rene profitten en vil få for å selge brukte gjenstander, så er det nok liten tvil om at en også får en god del opprydding unna vei. Kanskje blir det faktisk rom på roterommet til å finne frem i de sakene en stuer inn der. Er du ekstra heldig kan det hende at kjellerstua endelig blir levelig også. Det er i det hele tatt en stor fordel at opprydding fort kan gi deg mye er plass å boltre deg på.

Dessuten er det selvfølgelig ikke til å skjule under en stol at den ovennevnte profitten er en god gulrot. Benytt dette som en motivasjon til å gjennomføre oppryddingen din. Har du ikke så mye penger på konto, tjen penger på Finn.no eller andre bruktmarkedstjenester da vel! Mulighetene er mange, og det skal nok bli deilig å få ryddet ut rotet og solgt unna ting du ikke bruker lenger.

 

En vinn-vinn situasjon

I tillegg til økonomisk og organisatorisk gevinst, så kommer det også en rekke andre goder med på kjøpet. Tross stor velferd i Norge, så skal en ikke se bort i fra det faktum at enkelte familier ikke kan få råd til alt det nyeste. Dermed er det en stor sosial gevinst i å delta med produkter i bruktmarkedet. Da får nemlig familier som ikke har all verdens med midler også ta del i og utnytte de produktene folk flest har.

Sist men ikke minst kan en ikke se bort i fra den store miljøgevinsten. At mange velger å kjøpe brukt i stedet for nytt betyr at produksjonen ikke steppes opp ytterligere, og vi sparer miljøet for mye unødvendige utslipp. For hvem klarer seg vel ikke med en 50 tommer flatskjerm? Fremtiden er her allerede, og vi må ta vare på jorda. Bruktmarkedet gjør en ypperlig jobb her. Sammen med goder slik som opprydding, personlig profitt og sosial gevinst, så er det liten tvil om at miljøgevinsten er viktig. Velg bruktmarkedet i dag på bakgrunn av alle disse enestående grunnene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *